Behandelingen Huidverbetering
by Inger

Klik hier voor meer informatie over onze VERNIEUWDE gezichtsbehandelingen!

Vacuümtherapie

De enige behandeling ter wereld die daadwerkelijk de vetophopingen en/of cellulitis op heupen, billen, benen en buik vermindert en de contouren verbetert: stevige gladde huid en betere doorbloeding!

Stevige gladde huid en betere doorbloeding!
Het paradepaardje van by Inger en momenteel de meest succesvolle behandelmethode voor versteviging van de huid, algemene huidverbetering en afslanken : Vacuümtherapie.

Door een gemotoriseerde rolmethode wordt een stevige bindweefselmassage gegeven die cellulitis vermindert en afslankend werkt. De huid krijgt een betere doorbloeding waardoor ook klachten zoals vetophopingen of een slappe huid aanzienlijk verminderen.
De behandeling wordt in de meeste gevallen als aangenaam ervaren; u kunt het vergelijken met een dieptemassage.

Vacuümtherapie kan alleen uitgevoerd worden als uw lichaam beschermd is door een nylon bodysuit; daardoor geleidt de huid goed en kunnen geen haartjes klem raken tussen de rollers. Deze suit hoeft u bij ons niet aan te schaffen. Wij geven u deze suit gratis in bruikleen; u ontvangt uw eigen suit die in een speciaal zakje wordt bewaard, voor uw behandeling netjes wordt klaargehangen en regelmatig gewassen.

Uw huid en onderhuid krijgen weer een gezonde structuur, gaat er beter uitzien en voelt zachter
aan. Tevens zullen afvalstoffen sneller afgevoerd worden.
Hierdoor kunnen ook andere klachten verdwijnen, zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten.
Deze behandeling kan ook toegepast worden bij littekens, brandwonden
en pijnklachten aan spieren of gewrichten.

Deze behandeling heeft enkel resultaat in een kuur waarbij u gedurende 4 weken 2x per week behandeld wordt (Results by Inger). Na bereikt resultaat kunt u een vervolgkuur boeken waarin u elke week een behandeling ondergaat (ResultsPlus by Inger) als u tenslotte uw bereikte resultaat optimaal wilt bijhouden bieden wij InShape by Inger waarbij u elke maand behandeld wordt.
De gemiddelde prijs van deze behandeling bij andere aanbieders is € 55,-. Anti Aging by Inger biedt u een kuurabonnement aan van 8 behandelingen gedurende 4 weken "Results by Inger" voor € 356. Dat komt neer op € 44,50 per behandeling. Er wordt een behandelplan op maat gemaakt met persoonlijke begeleiding door Inger die zich na haar opleiding nogal heeft verdiept in deze specifieke behandeling.
“Mijn doelstelling is om optimale resultaten te behalen voor de klant” aldus Inger. “Persoonlijke aandacht in combinatie met een goed behandelplan is onze kracht en natuurlijk de fantastisch interessante behandelmethode die zich door de jaren heen bewezen heeft. Momenteel behandelen wij een groot aantal dames twee maal per week en er staan alweer nieuwe intakes in onze agenda; we bereiken mooie resultaten en het wordt al doorverteld binnen en buiten de club. Men weet ons te vinden…”

Kuurtarieven Figuurverbetering:

Losse behandeling vacuümtherapie
€ 49,50
Kuurabonnement vacuüm
8 behandelingen en lifestyle-advies (gedurende 4 weken, tweemaal per week)
€ 440,- excl. bodysuit


Pedicure

Basisbehandeling: € 29,50
Eelt verwijderen, nagelomgeving reinigen, nagels knippen en mechanisch afwerken, polijsten, voetmassage met frisse verzachtende Gehwohl creme
- Uit te breiden met voetbad, uitgebreide massage, glas Cava: € 49,50

Gellak keuze uit ruim 50 schitterende kleuren: € 29,50

Pedicure en Gellak: €50,-

Schimmelnagelbehandeling: vanaf € 20,-

Voor alle specifieke voetproblemen zal de prijs vooraf met u besproken worden naar gelang de duur en de aard van de behandeling. Gratis consult!

Spa Manicure

SPA Manicure by Inger is een klassieke manicure gericht op "verwennen & verzorgen"
U vertelt ons uw wensen en wij adviseren u in welk tijdsbestek we aan uw wensen kunnen voldoen.

30 minuten: 29,50
60 minuten: 49,50

Mogelijkheden: vijlen, nagelriemen terugduwen, uitgebreide nagelriemverzorging met oliemassage, polish, ruwe plekjes behandelen, handamandelscrub, rozenhandcreme, relaxende hand-en onderarmmassage, french manicure, basislak, een trendy zomerlak naar keuze, glanzende topcoat.

Wij werken met de professionele producten van Nail Creation.

Manicure met Gellak: € 50,-
Schitterende nagels die niet afbreken en zeker 3 weken blijven glanzen.

Massages & Tarieven

Heerlijk na sportieve inspanning! Ook ’s avonds en in het weekend te boeken.

1. “Scent-sational” Aromatherapie Massage
Traditionele massage waarin lichaam en geest in een ontspannen staat worden gebracht door middel van lange, vloeiende effleurages, met lichte tot medium druk. Er wordt gebruik gemaakt van weldadige, etherische oliën die wij zelf mengen. Laat u adviseren welke olie bij u past, want naast een heerlijke geur heeft iedere olie zijn eigen therapeutische werking.

30 minuten gehele lichaam € 29,50
60 minuten gehele lichaam € 49,50

2. “Duo-Massages”
Een ontspannende lichaamsmassage van 60 minuten met twee personen tegelijk. Veel Pellikaanleden veranderen in velen. Wegens succes is deze actie verlengd.

60 minuten € 49,50,- pp

3. “Muscle Mania” Deep Tissue
Massage Behandeling die te vergelijken is met een sportmassage en die specifiek gericht is op het losmaken van de spieren met medium tot diepe druk. Ideaal na een intensieve krachttraining en zeer geschikt bij rugpijn, stijve spieren en andere, diverse spierproblemen. Er wordt gebruik gemaakt van neutrale olie.

30 minuten (deelmassage) € 34,50
60 minuten (gehele lichaam) € 54,50

4. HOT STONE MASSAGE*

Indivdueel 60 minuten € 59,50
Individueel 90 minuten € 79,50
Duo 60 minuten € 49,50 p.p.
Duo 90 minuten € 69,50 p.p.

* bij reservering ontvangen wij graag al uw betaling

5. Voor degene die alles al heeft….
Geef eens een origineel kado: een kadobon voor een massage. U bepaalt het bedrag en wij verpakken uw bon feestelijk.

 

Ga terug naar boven