| Terug naar home |

Microdermabrasie
voor een jonge en gladde nieuwe huid die weer straalt

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen.

Een microdermabrasie behandeling begint met een goede reiniging van de huid. Daarna wordt bij microdermabrasie een apparaat gebruikt waarvan het handstuk lijkt op een pen. Als het handstuk op de huid wordt geplaatst slijpt een gecontroleerde stroom kristallen dode en beschadigde huidcellen van de huid af. De kristallen en de verwijderde huidcellen worden opgezogen en opgevangen in het apparaat.

Het microdermabrasie apparaat kan op verschillende manieren ingesteld worden. De mate van afschuren van het huidoppervlak wordt ingesteld al naar gelang de gestelde indicatie. Bij diepere acne littekens wordt bijvoorbeeld iets dieper geslepen dan voor onderhoud van een normale huid zonder specifieke problemen.

Microdermabrasie kan op ieder huidtype toegepast worden. Vóór en na de behandeling is het wel raadzaam om uw huid twee weken niet aan zon bloot te stellen.
1. Kuur voor jonge nieuwe huid : Over het algemeen zijn tussen de vier en tien behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie bijv. littekens of rimpels.
2. Losse behandeling voor eenmalige superpeeling : geef de huid rust en goede nabehandeling (4 dagen) na een losse behandeling en u ziet er stralend uit op de dag dat u wilt stralen!

Door de microdermabrasie behandeling verstevigt het bindweefsel en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt ook toe waardoor uw huid glad aanvoelt en fris uitziet. Door gebruik van de hoogwaardige produkten van VAVIN Maastricht, wordt het ultieme resultaat bereikt. Een stralende verjongde huid!

Prijs voor Pellikaanleden: € 89,- all incl.
VOOR EEN JONGE STRALENDE HUID

Ga terug naar boven

webdesign by: Adsome